16. Sep 2024 |

Aktivnosti Poslovne jedinice Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Žepče/Maglaj


Nedim Patković rukovoditelj JU Centar s posebnim potrebama u Žepču danas u programu Radio Žepča od 12 sati i 15 minuta govori o aktivnostima proslave
10. obljetnice rada i postojanja JU Centar Zdk gdje će povodom tijekom rujna i listopada bit će upriličeno niz kulturno zabavni i sportskih manifestacija kao i edukativnih radionica u svim gradovima i općinama, na nivou županije, gdje egzistiraju poslovne jedinice ove Ustanove.

Do sada su u Žepču upriličene neke od njih a slijedi nam još jedna, predstava odraslih korisnika Dnevnog centra Zenica pod nazivom “Petar Pan”, koja će biti upriličena u našem gradu 18. rujna s početkom od 12,30 u Domu kulture Žepče. Predstavu organizira Javna ustanova za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama ZDK-a, a u njoj sudjeluju korisnici dnevnih centara iz Zenice i Žepča, kao i predstavnici KŠC “Don Bosco” i Glazbene škole Žepče. Korisnici iz Žepča izvest će predstavu "Deda i repa", dramska skupina učenika iz KŠC-a " Don Bosco" predstavu "Ježeva kućica" a svoje sudjelovanje potvrdili su i učenici Glazbene škole" Katarina Kosača Kotromanić" Žepče. O ovoj predstavi kao i o cjelokupnom programu danas od 12 sati i 15 minuta govori rukovoditelj poslovne jedinice Žepče Nedim Patković.

Preuzeto sa radiožepče